Varusteiden kuivain ja hygienisoija

poistaa hajut

hävittää bakteerit

tuhoaa itiöt

pysäyttää kontaminaation

Kengänkuivain ja hajuntuhooja

DryHyg kuivaa jalkineet ja varusteet ja samalla hävittää hajut. Myös jalkahien haju katoaa.

DryHyg - desinfioiva kuivain

DryHyg kuivaa ja desinfioi kengät, saappaat, hansikkaat, kypärät, hengityssuojaimet, suojavaatteet - ja paljon muuta. Bakteerit tuhotessaan se samalla tuhoaa myös hajunaiheuttajat.

Se on hyödyllinen varusteiden kuivain elintarviketeollisuudelle, puhdastiloille, hotelleille, urheiluseuroille, palokunnille, sukeltajille ja sotilaille.

Laiteessa on 24 tunnin ohjelmoitava ajastin ja hapetettu ilma puhalletaan lämmitettynä käsiteltäviin tuotteisiin. Laitteen tuottama ilma on lämmintä, ei kuumaa, joten se ei vaurioita jalkineiden eikä suojavarusteiden materiaaleja.

Tehokas jalkineitten ja suojavaatteiden kuivain

kuivaa jalkineet ja saappaat muutamassa minuutissa

vie vain vähän tilaa

helppokäyttöinen: jalkine paikalleen ja ajastus päälle - se on siinä!

energiankulutus on vähäistä

kuivaa ja poistaa hajut ilman kemikaaleja

pidentää jalkineitten käyttöikää

parantaa jalkojen hygieenisyyttä

poistaa jalkineista jalkahien hajun

Tekniikka

Edistyksellistä Clean Air hapetustekniikkaa on jo yli kymmenen vuotta käytetty ratkaisemaan kiinteistöjen sisäilmaongelmia ja parantamaan elintarviketeollisuuden hygieniaa (katso Tutkimustuloksia hapetustekniikasta (4Mt pdf). Tekniikka hävittää ilmasta ja pinnoilta mikrobit ja haihtuvat orgaaniset yhdisteet luonnonmukaisesti. Käsiteltävät tuotteet eivät vaurioidu, koska hapetusplasman pitoisuudet ovat samat kuin hyvälaatuisessa ulkoilmassa, noin 0,02 miljoonasosaa. Hapettajat palautuvat reaktioajan jälkeen hapeksi eikä tuotteisiin jää kemikaalijäämiä eikä hajujäämiä.

materiaalina ruostumaton teräs

saatavana 10-42 ripustimella

110-440W / 230 V

Testituloksia

DryHygin tehokkuutta on testattu tieteellisin menetelmin. Testaajana Laboratoire Départemental d’Analyses Vétérinaires de la Savoie:

Testikanta ja standardiviiteOminaisuudetMikrobikanta ja pesäkeluku (CC)Patog. kuorman vähenemä (%)
Candida albicans -hiiva: 1180.79-kanta, Pasteur-instituuttiAiheuttaa sairauksia, erityisesti ihotulehduksia.Kasvatusalusta Potato Dextrose Agar
- Aika: 30°C, CC, 48h
99,820 %
Staphylococcus aureus -bakteeri: 53.154-kanta, Pasteur-instituuttiAiheuttaa sairauksia, erityisesti ihotulehduksia.Kasvatusalusta Chapman
- Aika: 37°C, CC, 24h ja 48h
99,987 %
Pseudomonas aeruginosa -bakteeri: A 22 -kanta, Pasteur-instituuttiYleinen, patogeeninen bakteeri ns. sairaalabakteeri.Kasvatusalusta Cetrimide Agar
- Aika: 37°C, CC, 24h ja 48h
100 %
Escherichia coli -bakteeri: 54.127-kanta, Pasteur-instituuttiBiologinen ulostesaasteen, maatalouden ja elintarvikkeita jalostavan teollisuuden suurimman riskin, indikaattori.Kasvatusalusta 7Tergitol TTC Lactose Agar
- Aika: 37°C, CC, 24h ja 48h
100 %
Bacillus cereus -bakteeri: 78.03-kanta, Pasteur-instituuttiMikrobien vastustuskyvyn biologinen indikaattori (itiöitä muodostava bakteerikanta).Kasvatusalusta Mossel
- Aika: 37°C, CC, 24h ja 48h
100 %