logo
(09) 230 3400
"Puhtaan ilman työkaluja"

Kengänkuivain

Jalkineiden kuivain - ja hajuntuhooja

DryHyg kuivaa jalkineet ja varusteet ja samalla hävittää hajut. Myös jalkahien haju katoaa. Kyseessä on desinfioiva kuivain.

DryHyg kuivaa ja desinfioi kengät, saappaat, hansikkaat, kypärät, hengityssuojaimet, suojavaatteet - ja paljon muuta. Bakteerit tuhotessaan se samalla tuhoaa myös hajunaiheuttajat.

DryHyg on hyödyllinen varusteiden kuivain elintarviketeollisuudelle, puhdastiloille, hotelleille, urheiluseuroille, palokunnille, sukeltajille ja sotilaille.

Laiteessa on 24 tunnin ohjelmoitava ajastin ja hapetettu ilma puhalletaan lämmitettynä käsiteltäviin tuotteisiin. Laitteen tuottama ilma on lämmintä, ei kuumaa, joten se ei vaurioita jalkineiden eikä suojavarusteiden materiaaleja.

kuivaa jalkineet ja saappaat muutamassa minuutissa

vie vain vähän tilaa

helppokäyttöinen: jalkine paikalleen ja ajastus päälle - se on siinä!

energiankulutus on vähäistä

kuivaa ja poistaa hajut ilman kemikaaleja

pidentää jalkineitten käyttöikää

parantaa jalkojen hygieenisyyttä

poistaa jalkineista jalkahien hajun

Edistyksellistä Clean Air hapetustekniikkaa on jo yli kymmenen vuotta käytetty ratkaisemaan kiinteistöjen sisäilmaongelmia ja parantamaan elintarviketeollisuuden hygieniaa (katso Tutkimustuloksia hapetustekniikasta (4Mt pdf). Tekniikka hävittää ilmasta ja pinnoilta mikrobit ja haihtuvat orgaaniset yhdisteet luonnonmukaisesti. Käsiteltävät tuotteet eivät vaurioidu, koska hapetusplasman pitoisuudet ovat samat kuin hyvälaatuisessa ulkoilmassa, noin 0,02 miljoonasosaa. Hapettajat palautuvat reaktioajan jälkeen hapeksi eikä tuotteisiin jää kemikaalijäämiä eikä hajujäämiä.

Tekniikkaa

materiaalina ruostumaton teräs

saatavana 10-42 ripustimella

110-440W / 230 V

Testituloksia

DryHygin tehokkuutta on testattu tieteellisin menetelmin. Testaajana Laboratoire Départemental d’Analyses Vétérinaires de la Savoie:

Standardiviite Ominaisuudet Mikrobikanta ja pesäkeluku (CC) Patog. kuorman vähenemä (%)
Candida albicans -hiiva: 1180.79-kanta, Pasteur-instituutti Aiheuttaa sairauksia, erityisesti ihotulehduksia. Kasvatusalusta Potato Dextrose Agar - Aika: 30°C, CC, 48h 99,820 %
Staphylococcus aureus -bakteeri: 53.154-kanta, Pasteur-instituutti Aiheuttaa sairauksia, erityisesti ihotulehduksia. Kasvatusalusta Chapman - Aika: 37°C, CC, 24h ja 48h 99,987 %
Pseudomonas aeruginosa -bakteeri: A 22 -kanta, Pasteur-instituutti Yleinen, patogeeninen bakteeri ns. sairaalabakteeri. Kasvatusalusta Cetrimide Agar - Aika: 37°C, CC, 24h ja 48h 100 %
Escherichia coli -bakteeri: 54.127-kanta, Pasteur-instituutti Biologinen ulostesaasteen, maatalouden ja elintarvikkeita jalostavan teollisuuden suurimman riskin, indikaattori. Kasvatusalusta 7Tergitol TTC Lactose Agar - Aika: 37°C, CC, 24h ja 48h 100 %
Bacillus cereus -bakteeri: 78.03-kanta, Pasteur-instituutti Mikrobien vastustuskyvyn biologinen indikaattori (itiöitä muodostava bakteerikanta). Kasvatusalusta Mossel - Aika: 37°C, CC, 24h ja 48h 100 %

NORKETEK OY • maahantuoja • (09) 230 3400esko.vanhanen (at) norketek.fi